Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel: 06-21321571
Liever persoonlijk contact met van Liempt Advies?van Liempt Advies
Liever persoonlijk contact met van Liempt Advies?van Liempt Advies
Zoeken
Menu
van Liempt Advies

Wie ben ik

Mijn naam is Perry van Liempt. In 2005 ben ik afgestudeerd als docent Techniek in de Basisvorming en direct begonnen met lesgeven op met name het VMBO.

Na de eerste paar schooljaren wilde ik een bredere bijdrage leveren aan kwalitatief goed onderwijs dan mogelijk vanuit mijn eigen klaslokaal. Een vacature in de medezeggenschapsraad trok dan ook mijn aandacht.

In 2007 is de huidige Wet Medezeggenschap op Scholen (WMS) in werking getreden. Sinds 2008 houd ik me professioneel bezig met de WMS. Als lid en vervolgens voorzitter binnen een medezeggenschapsraad in het voortgezet onderwijs ben ik enthousiast geworden over de mogelijkheden die de WMS biedt. Personeel, ouders en leerlingen kunnen meedenken en mee bepalen welke richting de school of het bestuur in gaat.

Vanuit diezelfde betrokkenheid ben ik in 2011 begonnen bij een vakbond die zich inzet voor kwaliteit van onderwijs en onderwijspersoneel. Een substantieel deel van mijn takenpakket bestond uit het adviseren van (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraden.

En nu, in 2022, vol enthousiasme begonnen met Van Liempt Advies.

Medezeggenschap is in al die jaren bij mij gegroeid van noodzaak, naar hobby, naar werk. En nu alle drie samen!

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven